Allsvenskan rond 3: Vinst för förstalaget, förlust för andralaget

Förstalaget åkte iväg för att spela en förväntat jämn och tuff bortamatch mot Harplinge SS-Halmstad, som hade aningen högre snittranking än oss (2047 mot 2024). Om vi hade lite motflyt senast mot Thunderchess så får man nog säga att det var lite medflyt idag. Halvvägs in i matchen såg det ut som att det skulle gå mot oavgjort eller en knapp seger för hemmalaget, men istället vände några partier till vår fördel. Fullpoängare blev Henrik Enström, Tobias Bende, Klas Fors och Jonas Källén på bord 2, 3, 5 och 6, medan Gunnar Johansson och Anders Kvarby hämtade hem varsin halva på bord 1 och 7. Efter denna seger ser det mycket ljusare ut att rädda nytt kontrakt i vår ganska svåra div I-serie.

Bordsresultat Harplinge SS-Halmstad-Majornas SS

Tabell Allsvenskan Div I 3 2023/2024

Andralaget förlorade hemma mot Bohusalliansen STO med 2½-5½. Lennart Fransson och Liam Simpson vann sina partier på bord 1 och 5, medan Patrik Nordberg fullbordade pängskörden med med en remi på bord 4.

Bordsresultat Majornas SS II-Bohusalliansen STO

Tabell Allsvenskan Div III 4 2023/2024

Den 14:e januari spelas nästa rond i Allsvenskan. Förstalaget möter Team Pelaro Alingsås SS hemma, medan andralaget möter Nolereds SK borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.