Ingvar byggde staket, Tomas klar tvåa

Trots snöoväder samlades 15 seniora schackspelare på Taubegatan i går. Två för att spela ett uppskjutet parti från KM, 12 för att spela snabbschack. Bosse agerade tävlingsledare och såg till att allt flöt fint. Jonas lyckade besegra Klas i långpartiet och i snabbschacket gick det ungefär som vanligt. I de 5 ronderna var Ingvar Andreasson obeveklig och vann alla 5, lika tydlig tvåa var Tomas Wellevit på 4 poäng.

https://member.schack.se/ShowTournamentServlet?id=12896

I Öppna KM är det nu bara en rond kvar. Tre stycken kan bli klubbmästare. Jonas Källén, Lennart Fransson och Klas Fors. Eftersom de tre redan har mött varandra så blir det tre spännande partier att följa nästa onsdag.

https://resultat.schack.se/ShowTournamentServlet?id=12549

På söndag är våra två allsvenska lag i gång. Lag 1 möter Halmstad-Harplinge på bortaplan och Lag 2 möter Bohusalliansen hemma (11.00 för er som vill komma och kolla).

Anders K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.