Öppna Snabb-KM 2022

Årets KM i snabbschack spelades som en öppen turnering där vi (som vanligt) bjöd in alla spelare med klubbtillhörighet. Antalet deltagare blev 12 varav hälften kom från 6 andra klubbar. Kul med denna uppslutning. Det blev då också en mycket stark turnering med juniorerna William Olsson och Arvin Rasti som de stora favoriterna. Turneringen spelades över två onsdagar med 11 ronder i Berger (alla möter alla). Betänketid 15 minuter + 5 sekunder per drag. William höll för trycket och segrade på 10,5 poäng. Klas Fors kom tvåa på 9,5 poäng och blev därmed klubbmästare. Tredjeplatsen lade Arvin beslag på med 8 poäng. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.