Kaj visade var skåpet skulle stå!

Kaj visade var skåpet skulle stå!

Schack i det gröna 4 spelades denna härliga sommardag av 8 spelare. Det blev 5 ronder snabbschack (15+5) där Kaj Andersson vann en jämn tillställning. Kaj hade fyra poäng och han följdes av Mikael Möller och Tim Westlund på 3,5.

Nästa vecka säger prognosen att det ska regna, men vem vet – det kanske svänger. Bosse kommer att uppdatera er inför nästa onsdag för själv åker jag till Helsingborg på lördag för att spela SM (Veteran 65+ är min klass).

I morgon skickar jag ut en lista på vilka av våra medlemmar och några till oss närstående spelare som deltar. Följ gärna oss på nätet och heja på avstånd.

Allt gott!

Anders K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.