Schack-SM i Helsingborg startar!

I morgon fredag startar Schack-SM i Helsingborg och det pågår tom söndagen 9 juli. Program nedan. Vi har en hel del spelare som antingen är medlemmar i Majornas SS eller på något sätt varit med i vår verksamhet under den gångna säsongen.

Självklart är det kul om ni vill följa oss på distans och dessutom hålla tummarna för goda resultat. 

I Sverigemästarklassen spelar den regerande svenske mästaren Jonny Hector, Limhamn och även den regerande svenske juniormästaren William Olsson, Örgryte. Bägge har hållit föreläsningar hos oss i Majorna senaste året. William har dessutom var med i vårt öppna KM (som han vann såklart). De börjar spela på lördag 1 juli. Vi önskar bägge stort lycka till!

Övriga spelare hittar ni nedan. Vi önskar även dessa stort lycka till! Jag hoppas att jag inte missat någon.

För er som vill följa på nätet så kommer det att gå utmärkt på 

schack.se

Med hopp om många framgångar för alla de våra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.