Klas Fors vann sista snabbschacket!

Snabbschack fick avsluta vårsäsongen och Klas vann till slut med en poängs marginal före Tomas Wellevit (4,5 poäng mot 3,5). På delad tredje plats kom Safian Haj Mohamed och Roy Berg på 3,0 poäng. Det kom 10 stycken trots den fina försommarkvällen.

https://resultat.schack.se/ShowTournamentServlet?id=14038

Nu går vi över från kvällsspel inomhus till utomhusspel mitt på dagen. Varje onsdag under sommaren spelar vi omväxlande snabbschack och blixt på gräsmattan framför klubbhuset. Spelet börjar 12.00 och beräknas hålla på till 15.00-15.30. Detta förutsätter förstås uppehållsväder. Vi ger väderprognos dagen före (på tisdagen) här på hemsidan, via mailinglistan samt i vår Facebook-grupp.

Anmäl er gärna till mailinglistan här på hemsidan (se menyn).

Anders K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.