William Olsson vann Öppna KM i Blixt, Jonas Källén klubbmästare.

Vi är numera ganska bortskämda med stora och starka startfält i våra turneringar, men denna blixtturnering var ändå något extraordinärt. Hela 27 spelare kom till start. Extra kul var det att vi hade två besökare från Schacksällskapet Luleå och att några av deltagarna bestämde sig för att bli medlemmar!

Det stod ganska snart klart att ingen skulle klara att utmana William Olsson, Örgryte SK, om turneringssegern. På de 15 ronderna lyckades bara Admir Kadunic, Notting Hill SS, (vinst) och Jonas Källén (remi) ta poäng av William.

Kampen om KM-titeln stod mest mellan Jonas Källén och förra säsongens klubbmästare i blixt Tomas Wellevit, där Jonas till slut drog det längsta strået. Det är andra KM-titeln på kort tid för Jonas som har visat upp superb form på slutet.

Resultat Öppna KM i Blixt 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.