Ingvar Andreasson vann skinkblixten

Årets skinkblixt, som spelades som Bergergrupp, lockade 21 deltagare och det var många som var rätt möra i slutet av turneringen. Det lutar nog åt att vi istället kommer använda schweizerlottning om det kommer lika många deltagare nästa år.

Förstaplatsen togs hem av SK Kamraternas Ingvar Andreasson som tog 18 poäng av 20. Nyblivne IM William Olsson från Örgryte SK såg länge ut att att gå mot turneringsseger efter att ha tagit 16 raka segrar i början av turneringen men mattades av något i slutet och fick nöja sig med andraplatsen med 17½. Tredjeplatsen hamnade hos tidigare Majornasspelaren Mikael Arnelind från Örgryte SK med 16½.

Bästa Majornaspelare blev Tomas Wellevit som med sina 15 poäng hamnade på en delad fjärde/femteplats tillsamans med Patrik Buzleta från Notting Hill SK. Extra kul också att junioren Arild Norberg hamnade på övre halvan med en 10:e plats och 11 poäng i det stenhårda startfältet och tog flera fina skalper.

Resultat (med några räknefel i tidsnöden inför prisutdelningen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.