SM i Helsingborg är slut!

Under veckan som gått har vi fått en del goda resultat från våra spelare. Se även tidigare rapport här på majorna.net

Vi toppar med ännu en gruppseger. Liam Simpson vann sin grupp (klass III:7) med 6,5 poäng på sju ronder. Liam hade inget ELO-tal så vi väntar med spänning på hans första. Däremot hade han en prestationsranking på 1928. Stort grattis!

Tim Westlund, Nolered spelade i gruppen II:3 där han hamnade på delad andra plats eller om man så vill på 4:e plats om man tar hänsyn till särskiljning. 4 poäng på 7 ronder, 1768 i prestation och lite back på ELO-talet.

I Veteran 50+ kom Håkan Warston, Manhem på 17:e plats med  3,5 poäng. Håkan har 1522 i ELO och presterade 1750 vilket gav 35 nya friska ELO-poäng. Stark insats!

I Veteran 65+ Spelade undertecknad  och hamnade på 12:e plats (delad 8:e om man så vill) på 5 poäng av 9. 12 plus-ELO och en prestation på 1898. Lite drygt godkänt. Torgny Olsson, som var med på Jonny Hector-festen, var med i samma grupp och han landade på 22 plats med 4 poäng. +6 i ELO och 1810 i prestation.

Christer Andersson och Sture Westerlind deltog båda i Weekend 2, grupp 4. De reser ihop, spelade båda ihop 3 poäng och delade 3:e platsen. I sista ronden möttes de och vad tror ni – just det, remi såklart.  Christer presterade 1744 och lite back på ELO. Sture presterade 1508 och ökade 17 i ELO.

Dessutom spelade både Christer och Sture i SM-blixten där 192 spelare deltog. Christer samlade ihop 4,0 poäng och blev 112:a, Sture på 149:e plats med 3,5 poäng. 

SM är över för denna gång, nästa år är det i Växjö. Våra toppnoteringar är segrarna som Patrik Nordberg och Liam Simpson tog, samt Jonas Källéns 2:a plats och Roys 4:e plats i Weekend 1, grupp ett, Klas Robertssons 3:e plats i Weekend 1, grupp 2 Samt Tims delade andra plats i klass II:3.

Dessutom pryder vår egen fotomodell Patrik Nordberg första sidan på schack.se.

Vi kan vara stolta och nöjda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.