Tim vann i säsongsavslutningen!

Säsongen avslutades med 5 ronder snabbschack (15+5). Åtta man kämpade och Tim Westlund kämpade bäst. Han vann med 4,0 poäng före en trio på 3,0 poäng. Där hade  Klas Robertsson bäst kvalitetspoäng och blev tvåa.

https://resultat.schack.se/ShowTournamentServlet?id=11744

Nu väntar en lång sommar innan vi startar igen i höst. De som inte orkar vänta kan spela med Majornas sommarschack. Varje onsdag (när vädret tillåter) klockan 12.00 spelar vi på gräsmattan framför vårt hus. Det blir oftast snabbschack, men även blixt ibland.

Kolla här på vår hemsida inför varje onsdag så får ni en väderrapport.

Trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.