Tack för en fin helg med mycket schack!

En härlig helg med Jonny Hector är till ända. Efter simultaten i fredags höll Jonny föredrag enligt plan där han visade glanspartier och testade oss med studier om vartannat. Närmare 20 personer lördag och söndag lyssnade och deltog i problemlösandet.

På lördagen hann vi också med sillbord med tillbehör och ”Hectorblixten”. 12 personer spelade en bergerturnering med betänketiden 3 minuter + 2 sekunder/drag. Segrade gjorde Jonny med samma resultat som i fjol – idel vinster, lika klar tvåa blev Klas Fors 1,5 poäng efter.

Lite trötta men mycket klokare skildes alla åt på söndagseftermiddagen. De mest långväga deltagarna satte sig på tåget mot Malmö, övriga letade sig hem på olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.