Lyckligt slut på säsongen för Majorna

Vi var tvungna att vinna Mot Hindås i Allsvenskans sista rond för att vara säkra på seriesegern. Dagens lag lyckades, mycket tack vare herrarna Jan Bohlin, Martin Johansson, Dan Johansson och Klas Fors som alla bidrog med varsin seger. 5-3 ser ju stabilt ut på papperet, men matchen var långt från stabil. Ska dock sägas att Jan Krüger hade vinsten inom räckhåll, men han tog remi när laget som bäst behövde det. Lagledare Bo Berg hade en svettig dag, då Hindås spelade starkt på många bord. Det hela landade dock bra och nu längtar vi till nästa säsong som blir i division 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.