Spelprogram

INBJUDAN TILL MAJORNAS SS HÖSTAKTIVITETER

Vi har ett fullproppat schema och hoppas att Du vill vara med. Alla turneringarna är öppna och det är vår förhoppning att spelare från många andra klubbar vill vara med. Nytt för den här säsongen är att vi spelar på ONSDAGAR och alltid börjar kl 19.00. Kom gärna 18.45 för registrering. Om Du vill spela vårt öppna KM så binder du upp dig för sju spelkvällar men om du hellre vill spela snabbschack så kan du välja den eller de dagar som passar dig bäst. Alla turneringar är Eloregistrerade.  Utöver detta så har vi tre föreläsningskvällar. Ingvar Andreasson, Ari Ziegler och Klas Fors underhåller oss varsin gång. Hösten avslutas med två höjdarkvällar: Luciasnabbschack och skinkblixt.

ÖPPNA KM: Sju ronder schweizer med betänketiden 90min plus 30sek per drag. Eventuella hängpartier spelas med fördel på någon snabbschackskväll. Startavgift 100:- Priser: 60% till vinnaren och 40% till tvåan. Vid lika poäng avgör kvalitetspoängen. Prispengar delas inte.

SNABBSCHACKET: Fem ronder schweizer med betänketiden 15min plus fem sekunder per drag. Ingen startavgift. Bokpris till ettan o tvåan. Samma regler som i KM: Kvalitetspoäng avgör vid lika poäng.

FÖRELÄSNINGARNA:

Ingvar Andreasson visar upp Ulf Andersson från sin bästa sida. Avgift 30:-

Klas Fors visar oss återigen tornslutspel. Kanske höstens höjdpunkt. Avgift 30:-

Ari Ziegler: Önskvärda förändringar i bondestrukturen. Spännande! Avgift 30:-

LUSSEFIRANDE: Sista snabbschacksturneringen är den 11/12. Vi tar en paus vid 20.00-tiden och dricker alkoholfri glögg och äter lussebullar samtidigt som vi njuter av skönsjungande schacklucia med stjärngossar. Vem blir månne årets lucia?

SKINKBLIXTEN: Höstens sista spelkväll kör vi den traditionella Skinkblixten. Bergerturnering med betänketiden 3+2. Ingen startavgift. Nästan alla får pris och segraren får en stor julskinka. GOD JUL!!

September Oktober November December
4 – Snabbschack 2 – KM rond 3 6 – KM rond 5 4 – KM rond 7
11 – KM rond 1 9 – Snabbschack 13 – Snabbschack 11 – Lussesnabbschack
18 – KM rond 2 16 – KM rond 4 20 – Föreläsning Ari 18 – Skinkblixten
25 – Föreläsning Ingvar 23 – Föreläsning Klas 27 – KM rond 6

30 – Snabbschack

Domare och tävlingsansvarig: Bo Berg

Vi spelar i Länkarnas Hus, Taubegatan 7 strax innan gångbron vid Stenas Tysklandsterminal

VÄLKOMNA ÖNSKAR MAJORNAS GOA GUBBAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.