Alingsås 100-årsjubileum

Alingsås jubileumsturnering i 15 min snabbschack för tvåmannalag avgjordes i helgen. Tävlingen vanns av Evgenij Agrest och Rauan Sagit.Tävlingen lockade 28 par, vilket var långt under arrangörens förväntningar, med tanke på de fina priserna!

Som ende representant för Majorna var undertecknad med i par med Lennart Wahlström från Varberg och vi lyckades belägga 8-e platsen (Rankade 11) vilket räckte till för att lägga beslag på veteranpriset i tämligen beskedlig konkurrens, men det räckte även till andra rankingpris bakom Milton Panzar/ Isak Storme.

Arrangemanget ar bra i Grand Hotels fina lokaler, och man kan bara beklaga den dåliga uppslutningen, speciellt från göteborgsspelarnas sida.

 

Tage Bengtsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.