Klas F vann före Tomas F i första snabbschacket

Det blev ett starkt startfält i höstens första snabbschack. 12 stycken kom till spel där ingen gick säker. Klas Fors och Tomas Wellevit tog båda 4 poäng av 5, där Klas hade bättre kvalitétspoäng. Gunnar Johansson och Roy Berg landade på 3,5 poäng.

Nästa vecka startar Öppna KM som spelas i en Schweizergrupp över 7 ronder. Redan nu är 11 stycken anmälda. Det går att anmäla sig på plats nästa onsdag också, men då gäller det att vara där senast 18.00. Spelet börjar 18.30. De som vill anmäla sig i förväg kan göra det till Bosse eller till undertecknad på valfritt sätt. Ingen kostnad.

https://resultat.schack.se/ShowTournamentServlet?id=12495

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.