Schack i skuggan!

Idag var det 12 schackspelare som sökte skuggan under träden. Lite trångt kan tyckas när man har en hel gräsmatta, men det var faktiskt riktigt skönt.

Ingvar Andreasson vann dagens tävling på 4,5 poäng (av 5).Tvåa kom Klas Robertsson på 4,0 och trea Mikael Möller på 3,5. Efter dessa kom en trio på 3,0 poäng – Tim Westlund, Lennart Fransson och Leif Ström.

Om vädret är med oss så kör vi även nästa onsdag. Därefter börjar Majornas spelsäsong och vi flyttar in i huset. Onsdagen 7 september med start 18.30 (kom i tid typ 18.15 för anmälan) spelar vi snabbschack (15+5). Veckan efter startar vårt KM (90+30). Alla som är medlem i en klubb ansluten till Sveriges Schackförbund kan delta. Inga startavgifter och heller inga priser.

Men innan dess så hoppas vi på bra väder om vecka – då kör vi på gräsmattan.

Allt gott! 
Anders K

Foto: Ingvar Andreasson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.