Brynellfesten

Helgen den 24-25 mars gästade Stellan Brynell Majornas SS som, under ledning av Lennart Fransson arrangerade  seminarium och schackfest.. Totalt var det 33 schackspelande göteborgare som ansöt, och fick lyssna på en underhållande, pedagogisk, och självklart mycket kompetent föreläsare.

Teman för helgen var mittspel och slutspel-ganska brett mao. Stellan tillsammans med en mycket aktiv publik gjoede att eventet blev mycket trvligt och lärorikt. Lördagskvällen ägnades åt middag och blixtturnering. Som sig bör var Stellan svårflirtad och vägrade släppa ifrån sig någonting, och vann därmed samtliga 19 partier.

 

Anders Kvarby/TB

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.